Steenhoffstraat 69, Soest +31(0)6 516 07 916
  • Text Hover
JELLE van den broek

Ik ben een WILDLING, freelance ontwerper en oplossingsdenker.

Creativiteit zit in mijn bloed, en zelfs in mijn genen. Ik ben vrij van geest en gek op het buitenleven, waar ik dan ook veel inspiratie uit kan putten. Ik ben de creatieve spin in het web en heb veel ervaring is het ontwikkelen van creatieve online media en printmedia.


In de loop der jaren heb ik een ijzersterk netwerk opgebouwd met stuk voor stuk vakmensen. Niet zomaar specialisten, maar mensen die net zoveel passie voor hun vak hebben als ik. Wij WILDLINGS bestaan uit marketeers, art-directors, grafisch ontwerpers en digitaal vormgevers, copywriters, social media specialisten, web- en appontwikkelaars en drukkers.

 

‘WILDLINGS’ is meer dan alleen een naam; het staat symbool voor alle mensen die betrokken zijn bij een project. Wij werken graag samen, we zijn een tikje rebels en hebben graag iets voor elkaar over. We zijn creatief, eigenzinnig en visueel ingesteld. We zijn flexibel, beschikken over een flinke dosis oplossend vermogen en eerlijkheid en humor zijn een rode draad in ons leven. Bij elk project kijken we welke WILDLING een belangrijke bijdrage zal kunnen leveren aan het project. Dat geeft ons de vrijheid om juist diegene bij een project te betrekken die daar het beste bij past en de mogelijkheid om altijd te gaan voor het beste resultaat!

CONCEPT

Ik ben creatief in vorm en oplossingen. Betrek mij in een vroeg stadium, ik denk graag met je mee.

DESIGN

Ik begrijp dat een design moet passen bij je merk en moet werken voor het doel dat je voor ogen hebt.

PRODUCTIE

Met behulp van mijn internationale netwerk zorg ik ook voor het drukwerk of de digitale / online bouwwerken.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Kun je onze hulp gebruiken? Stuur me dan een berichtje, we sturen je altijd snel een reactie.